top of page
Handoplegging, energie, chakra, aura, meridianen, healing, energetische healing, healer, kosmische energie, alternatief, alternatieve geneeswijze, den haag

Energetische healing

Als healer werk ik vanuit een holistische visie. Onze emoties, fysieke lichaam en gedachten hangen allemaal met elkaar samen en zijn verbonden met ons energetische veld (aura, energiebanen en chakra's) en ons spirituele veld. Een voorbeeld: Als we onze emoties hevig onderdrukken, raken onze chakra's geblokkeerd en daardoor kunnen er fysieke klachten ontstaan. Alles is met elkaar verbonden. In een energetische sessie gaan we daar beweging in brengen, zodat de klachten afnemen en je weer beter in je vel komt te zitten.

 Op basis van jouw vraag of klacht kijk ik naar de onderliggende oorzaken en voel ik waar jij heling mag ontvangen. Tijdens een energetische healing tune ik in op de energie om te kijken wat jij op dat moment nodig hebt. Ik verbind chakra’s met elkaar, breng de energie in beweging zodat alles weer goed gaat stromen, ik schoon je systeem op van oude energie, voer stress af en geef heling op de plekken waar dat nodig is.

 

Tijdens een healing kun je lichamelijke sensaties voelen, zoals warmte, kou of tintelingen. Ook kunnen er emoties omhoog komen of kun je kleuren zien. Elke sessie verloopt iedere keer en bij iedere cliënt anders, afhankelijk van wat jij op dat moment nodig hebt. Ik help je erdoorheen.

 

Hou er rekening mee dat je er meer baat bij hebt als je meerdere sessies doet.

Wil je graag nog meer de diepte in tijdens een 1,5 uur durende sessie? Kies dan voor een TTC Healing.

Benieuwd hoe ik je kan helpen?

€85,- voor een sessie van 1 uur

bottom of page