top of page
Handoplegging, energie, chakra, aura, meridianen, healing, energetische healing, healer, kosmische energie, alternatief, alternatieve geneeswijze, den haag

Energetische healing

Als healer ga ik uit van een holistische visie. Dit betekent dat ik werk met jouw emotionele, lichamelijke en mentale vraagstukken evenals met je energetische en spirituele laag, die allemaal direct met elkaar verbonden zijn. Daarbij maak ik gebruik van kosmische energie en verbind ik mij met mijn hogere zelf. Tijdens de energetische sessie werk ik met jouw fysieke lichaam en met je energielichaam, ofwel de aura, meridianen en chakra’s.

 Op basis van jouw vraag of klacht ga ik met de onderliggende oorzaken aan de slag en voel ik waar jij heling mag ontvangen. Tijdens een energetische healing tune ik in op de energie om te kijken wat jij op dat moment nodig hebt. Ik verbind chakra’s met elkaar, open je gewrichten zodat al je energie goed kan doorstromen, ik schoon je systeem op van oude energie en geef heling op de plekken waar dat nodig is, en meer.

 

Het is mogelijk om een healingsessie bij mij in de praktijk te doen of op afstand. De aanpak is iets anders, maar de resultaten zijn hetzelfde. Tijdens een healing kun je lichamelijke sensaties voelen, zoals warmte, kou of tintelingen. Ook kunnen er emoties omhoog komen of kun je kleuren zien. Elke sessie verloopt iedere keer en bij iedere cliënt anders, afhankelijk van wat jij op dat moment nodig hebt. Hou er rekening mee dat je er meer baat bij hebt als je meerdere sessies doet.

Wil je graag nog meer de diepte in tijdens een 1,5 uur durende sessie? Kies dan voor een TTC Healing.

Benieuwd hoe ik je kan helpen?

€75,- voor een sessie van 1 uur

Heb je niet zoveel te besteden? Neem contact op om te kijken welke prijsafspraak we speciaal voor jou kunnen maken.

bottom of page