top of page

Mijn verhaal

Ik ben Anne. Van kinds af aan voelde ik sferen in ruimtes en de gemoedstoestand van anderen feilloos aan. Ook ontdekte ik dat ik emoties van anderen kon voelen. Ik keek als het ware door anderen heen en huilde veel van hun tranen weg, die zij zelf niet toelieten. Ik leerde dat ieder zijn eigen proces heeft. En dat onder andere verdriet, en andere pijnlijke emoties, ons veel brengen in het doorlopen van dit proces. Het proces naar meer innerlijke rust en bewustzijn begint bij het voelen van onze emoties en bijbehorende fysieke sensaties. Als we deze allebei bewust toelaten kunnen we de emoties loslaten / verwerken. Zo komen we steeds dichterbij onze eigen kern en kunnen we vanuit een innerlijke vrijheid leven.

Anne van Leeuwen, energetisch healer, energetisch, healing, alternatieve geneeswijze, den haag, healer, kosmische energie

Een aantal jaar geleden kreeg ik tijdens het mediteren door dat ik een healer ben. Ik voelde aan alles dat dit klopte, ook al wist ik niet waar de boodschap vandaan kwam. Intuïtief begon ik 3 jaar geleden met een healing bij onze hond, die last had van haar heupen en door haar achterpoten zakte. Ik legde gedurende tien minuten mijn handen op de achterkant van haar lijf en gebruikte de kracht van mijn handen en mijn bewuste aandacht en pure intentie om haar te helen. Tot mijn eigen verbazing huppelde ze daarna de kamer rond alsof ze nergens last van had. Kort daarna volgde ik een Reiki 1 cursus waar ik ontdekte dat ik al een hele tijd reiki deed, zonder dat ik wist dat deze naam eraan werd gegeven. Ik besloot de opleiding Energetisch Therapeut te doen en al op de eerste dag van de opleiding ervaarde ik dat ik niet alleen helderwetend en heldervoelend ben, maar dat ook mijn helderziendheid in ontwikkeling is. Het werd direct zichtbaar dat ik op verschillende manieren informatie doorkrijg over degene die een healing van mij ontvangt en dat ik samen met mijn gidsen energetische healings kan geven.

Via verschillende healers en complete vreemden kreeg ik keer op keer de boodschap mijn vleugels uit te slaan, ofwel om mijn eigen praktijk te beginnen. Mijn helerskwaliteiten openen zich elke dag steeds verder en deze zet ik met liefde in om anderen te ondersteunen. 

bottom of page