top of page
Zodra ik Anne voorbij zag komen op LinkedIn wist ik; dit voelt goed. En het gevoel klopte. Ondanks de lange afstand was Anne het meer dan waard. Anne luistert, geeft fijne suggesties en adviezen en weet tot de kern van je gevoel te komen. Ik voel mij een ander mens!
Christine
Ik heb voor het eerst een TTC healing gehad van Anne. Het was een fijne, rustgevende kamer en Anne liet me me op mijn gemak voelen. Alles was veilig om te bespreken en ik had het gevoel dat ik mijn verhaal kon delen zonder veroordeeld te worden. Hierdoor kon ik rustig de behandeling over me heen laten komen. Doordat ik me volledig veilig voelde in haar bijzijn kon ik de energie goed door mijn lichaam voelen trekken. Mijn lichaam bewoog met de energie mee zonder dat ze me aanraakte. Na de behandeling voelde het letterlijk alsof ik beter met beide benen op de grond stond. Ik heb het gevoel dat ik nu meer vertrouwen in mezelf heb en dat: 'ik mag er ook zijn'. In mijn gedrag merk ik dat ik liever en minder afwijzend ben naar mezelf. Een gevoel wat ik lang niet heb gehad. Ik raad het iedereen aan om er met een open mind in te gaan.
Femke
Ik had meteen een goed gevoel bij Anne toen ik haar oproep op Linkedin voorbij zag komen. Anne is zacht en vriendelijk, en ook duidelijk en eerlijk. Anne heeft mij enorm geholpen in het herstel vanuit een burn-out. Ik ben onder de indruk van wat we in een korte periode samen hebben kunnen bereiken en elke sessie klopte helemaal voor mij. Na elke sessie kan ik weer dichterbij mijn eigen kern komen en steeds de keuzes maken die daarbij passen. Ik ben ervan overtuigd dat Anne elke keer precies de goede dingen weet aan te raken. Anne voelt echt betrokken bij dit proces en heeft mij enorm geholpen weer steeds meer in mijn eigen kracht te komen.
Myrthe
Het was mijn eerste ervaring met energetische healing, maar Anne heeft dit zeer kundig en op een prettige manier begeleid. Ik kwam met een goed gevoel en fijne energie weer uit de sessie. Dank Anne!
Joost

Tijdens de sessie voelde ik meteen de warmte en zachtheid van Anne's energie. Door deze veiligheid kon ik helemaal ontspannen. Wat me echt verbaasde is de feedback die ze na de sessie gaf. Alles, maar dan ook echt alles, wat ze gevoeld had klopte en was duidelijk herkenbaar voor mij. Na de sessie voelde ik mij lichter, liefdevoller en ook sterker in mijn eigen kracht. Dankjewel Anne.

Geert

Ik kwam bij Anne doordat ik na een botbreuk mijn arm niet meer kon strekken en veel sportoefeningen niet meer kon doen. Twee energetische sessies bij Anne heeft dit probleem verholpen. Ik kan alles weer doen. Zo dankbaar!
Erin
Ik heb een geweldige ervaring gehad met Anne tijdens 1 op 1 begeleiding. Ze is een prachtige ziel die mijn aanwezigheid en gevoelens die energetisch geblokkeerd waren volledig voelde. Zij steunde mij tijdens mijn healingsproces. Haar begeleiding is zeer waardevol en het heeft de pure kracht om je leven te veranderen.
Joannis (Duitsland)
Even je mind luchten. Naast de geweldige healing op de tafel, heb ik telefonisch ook meerdere keren met Anne de thema's die me bezig houden mogen bespreken. Een verademing, even iemand die luistert en zonder oordeel hele fijne dingen teruggeeft. Hierdoor ervaarde ik weer rust, kreeg ik mooie inzichten en overzicht over mijn thema's.
Jeroen
Een zeer bijzondere ervaring: mijn eerste healing op afstand. Met Anne voor aanvang een heel fijn gesprek gehad, Anne is ermee aan de slag gegaan en gedeeld met wat ze is tegengekomen bij mij. Bijzonder om hiervan de doorwerking te voelen in de dagen/weken erna. Dat de (positieve) energie maar weer mag stromen!
Marrit
bottom of page