top of page
TTC Healing

Tijdens een TTC Healing laat ik energie door jouw fysieke- en  energetische lichaam stromen. Deze energie ruimt onderweg blokkades op die het tegenkomt van bijvoorbeeld oude trauma's, weggestopte emoties en vastzittende stress. Het mooiste van energetische behandelingen is dat je een trauma niet opnieuw hoeft te beleven om het los te laten. In deze sessie wordt de wijsheid van jouw lichaam gebruikt. Jouw lichaam weet namelijk precies waar de blokkades zitten opgeslagen, bijvoorbeeld bij welke organen, chakra's en in welke spieren, en brengt de energie naar die plekken toe om de blokkades op te lossen. Deze methode richt zich op de verbinding tussen lichaam en geest en helpt je om weer in contact te komen met je lijf.

Deze vorm van healing is ook erg geschikt voor baby's (al vanaf de geboorte) en kinderen. Deze energie lost op zachte wijze blokkades op van geboortetrauma (vroeggeboorte, moeilijke bevalling, veel emoties bij de moeder rondom de bevalling), huilbaby's, emotionele problemen bij jonge kinderen, geen goed slaapritme en vele andere zaken.

Tijdens een healing kun je lichamelijke sensaties voelen, zoals warmte, kou of tintelingen. Ook kunnen er emoties omhoog komen of kan je lichaam uit zichzelf gaan bewegen om de energie los te laten. Uiteraard coach ik je hier doorheen. Vind je het spannend dat je lichaam kan gaan bewegen? Kies dan voor de energetische healing.

Benieuwd hoe ik je kan helpen?

€125,- voor een sessie van 1,5 uur

bottom of page